Yozgat Ses Haber

Okulum Kütüphanem

Yozgat valiliği himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından hazırlanan ”Okulum Kütüphanem ” projesi kapsamında Yozgat genelinde orta öğretim kurumlarının en az bir sınıfında mezun olmuş öğrenciler için çalışma sınıfı hazırlanacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yozgat valisi Ziya Polat ,” Mezun olan ve sınavlara hazırlanan öğrencilerimizin daha verimli bir şekilde hazırlıklarını yapmaları açısından böyle bir proje başlattık,.Proje kapsamında hazırlanan etüt sınıflarında çalışmaya gelen öğrencilerimiz , okulların kütüphanelerinden faydalanabileceklerdir. Mezun öğrencilerimiz 29 Eylül 2020 tarihinden itibaren 08.30 -17.30 saatleri arasında mezun oldukları okulda ders çalışabilecekler. Tüm bu çalışmalar okul müdürleri gözetiminde olup öğrencilerimize ayrıca rehberlik hizmetleri sağlanacaktır. ayrıca mezun öğrencilerimiz müracat etmeleri durumunda onlara yönelik destekleme ve yetiştirme kursları açılacaktır.” diye konuştu.

Vali Polat mezun öğrencilerimizi ders çalışmaları için kendi yuvalarına beklediklerini sözlerine ekleyerek ,derslerinde ve girecekleri sınavlarda başarılar diledi.

Exit mobile version