Yozgat Ses Haber

Kime Oy Vereceğim.

Yazılanlar yazıldı, çizilenler çizildi …

Seçim kapıya, geldi çattı.

Zaman karar verme zamanı.

Evet karar verme zamanı ama yüzyılın en önemli kararını verme zamanı.                                                       İyi düşün ve kararını ver. Verdiğin bu karar ile. …

Bu toprak uğruna canını armağan eden Şanlı Mehmetçiğin davası devam etsin ….                               Dünya da zulme uğrayan küçücük ellerin umudu devam etsin….                                                                     Avrupa’nın sözde liderlerinin bir Türk karşısında titreyişleri devam etsin…

Bu vatan toprakları üzerinden plan kuran farelerin, inlerinde yaşadıkları korkuları devam etsin ….
Unutma, vereceğin karar Türkiye’nin 2. Yüzyılını şekillendirecek.
Unutma bizim atalarımız 15 yaşında Çanakkale de Sakarya’da, Türkiye’nin her karışında günlerce aç ve susuz savaştı. Çünkü biz asıl topraksız kaldığımız zaman acıkan bayraksız kaldığımız zaman susayan bir milletiz. Tarih boyunca hiç bir zaman yoktur ki başımızda dalgalanmayan bir bayrak olsun.
Unutma yanlışlar ve eksikler her zaman düzeltilebilir. Lakin yanlış insanlar hiç bir zaman düzelmez.

Bazen düşünüyorum, yirmi yılda hiç mi yanlış yapılmadı, haksızlık yapılmadı. Evet zaman zaman oldu. Fakat Siyasi renkleri, çizgileri tamamen zıt olan bu kadar insanın bir lider karşısında birleşmesini, dünyada etrafına sadece şer dağıtan zalim devletlerin bunlara destek vermesini, hatta ve hatta yıllarca canımızdan can alan dağ farelerinin her gün destek mesajları yollamalarını ve 14 Mayıs sonrası teröristleri serbest bırakacağız diye seçim kampanyaları yapılmasını da düşünüyorum.
Biz yüzyıl önce varımızı yoğunuzu bu topraklara feda ettik.

Sonrasında birlik ve beraberlik içerisinde inşa ettik. Bugün geldiğimiz noktada artık zaman şahlanma zamanı, yerli ve milli değerlerimizi artırma zamanı, enerjide ve petrolde üretim zamanı, ekonomide tam bağımsızlığı yakalama zamanıdır.

Ekmeği, soğanı toprak verir. Ben dik duran Türkiye’nin, eğilmeyen liderin, imkansız denilenlerin mücadelesini veren ve üreten hükümetin devamını istiyorum.

Sıra sende söz sende …

Exit mobile version