Yozgat Ses Haber

Akgül:Çiftçinin elindeki son gram mal kalana dek TMO alımları sürdürecek.

Ak Parti Milletvekili Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan Türkiye Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO) Yozgat Başmüdürlüğülüğünü ziyaret ederek hububat alım süreci hakkında bilgi aldılar.

Akgül görüsme sonrası sosyal medya hesabından yaptğı açiklamada :”TMO Genel Müdür Yardımcımız Cihan Soyalp ve Başmüdürümüz Hasan Öztürk’ten buğday alımlarıyla alakalı bilgiler aldık.

Sayın Genel Müdür Yardımcımızın verdiği bilgileri değerli çiftçilerimizle bir kez daha paylaşmak istiyorum.Alımlar tüm hızıyla devam ediyor.
Şuana kadar Yozgat bölgemizde 171 bin ton buğday alımı yapılmış olup, inşallah hedeflenen alım 700 bin ton.

Sarıkaya, Çekerek ve Kadışehri ilçelerimizde personel sayılarımızı bugün itibariyle artırdık ve Pazartesi günü itibariyle süreç hızlı şekilde devam edecek.

Çiftçinin elindeki son gram mal kalana dek TMO alımları sürdürecek.Alımlarımız protein tayin cihazı ile ölçülerek; 1. 2. 3. Grup olarak değer verilip alınıyor ve birde yemlik baremine uyan tüm buğdaylar alınmaya devam ediyor.

Çiftçilerimiz müsterih olsun.
Takipçiyiz, yerelde ve genelde bizlere gelen talep ve istekleri değerlendirerek, çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz.Bu vesileyle aziz çiftçilerimize bol mahsul ve hayırlı kazançlar diliyorum.

Exit mobile version