Yozgat Ses Haber

Aydoğmuş; basın, demokrasinin ,özgürlüğün en güçlü ayağıdır

Geleçek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Münasebetiyle bir Kutlama Mesajı Yayımladı. Aydoğmuş Mesajında Şu ifadelere Yer Verrdi.

Aydoğmuş ”Basın, Bir toplumun karanlıktan aydınlığa yürümesinde en önemli unsurudur. Toplumların, Görmediğini gördüren duymadığını duyuran, halkın doğru haber alma kaynağı olan basın, demokrasinin ,özgürlüğün en güçlü ayağıdır. Gördüğü hakikati yok etmeden yayınlayan özgür iradesi ile insanları bilgilendirmeye çalışan, bu uğurda canını ortaya koyan başta şehit basın mensuplarımız ve kıymetli aileleri olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günün kutluyorum. Bu vesile ile basın çalışanlarımızın ne denli zor şartlarda çalıştığına şahit olduğumuzu bildirmek istiyorum.

Bu sebeple ;Taşradan merkeze , köyden kente hangi bölgede çalışırsa çalışsın, basın mensuplarımızın sosyal ve hukuki hakları son derece bağımsız hale getirilmeli, maddi ve manevi olarak desteklemelidir.Hiç bir düşüncenin hiç bir siyasi idarenin tekelinde olmamalıdır Muhatabına sorularını özgürce soracağı , yayın yapacağı bir düzen temennisi ile Basın Mensuplarımızın yanında olduğumuzu bildirmek istiyorum. Tekrar 10 ocak Basın çalışanları günlerini kutluyorum. ”Dedi

Exit mobile version