Site icon Yozgat Ses Haber

Başkan Amcaların’dan Çocuklara Sürpriz !

Koronavirüs nedeniyle 20 yaş altında olan vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması getirilmişti. Daha sonra bu kısıtlama 18 yaşa düşürüldü. 18 yaş altında olanlara belirli gün ve saatlerde sokağa çıkma izni verilmişti.Bu hafta sokağa çıkma izininde Yozgat Belediyesi çocuklara sürpriz yaptı.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları belirli gün ve saatte olan çocukları,Palyaço,balon, çocuk şarkıları ve sürpriz hediyelerle sevindirdi.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse,Çapanoğlu Kent Parkta çocuklar’la bir süre vakit geçirdikten sonra bir açıklama yaptı . Köse yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi

Köse ”Bugün sokağa çıkma izni olan 0-18 yaş arası kıymetli çocuklarımızla birlikte Çapanoğlu Kentparktaydık. Çocuklarımıza Yozgat Belediyesi olarak bir kaç sürpriz hazırladık.Palyaço,balon, çocuk şarkıları ile Yozgat bugün bir başka güzeldi. Kıymetli evlatlarım: Sizleri seviyoruz, sabrınız için teşekkür ediyorum. Çok az kaldı tedbirli olursak, yine bir arada olacağız.” dedi.

Exit mobile version