Yozgat Ses Haber

Bekir Bozdağ: Projenin durdurulduğuna dair haberler doğru değildir

Sorgun Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi’nin durdurulduğuna dair haberlerin doğru olmadığını belirten Ak Parti Yozgat Milletvekili ve Anayasa komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ;Sorgun Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hem Sorgun’da hem de Yozgat’da bizzat açıkladığı ve takip ettiği büyük bir proje olduğunu söyledi.

Ak Parti Yozgat Milletvekili ve Anayasa komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ,Sorgun Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi’nin durdurulduğuna dair yapılan haberler üzerine yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Bozdağ ”Sorgun Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi’nin durdurulması söz konusu değildir. Projenin durdurulduğuna dair haberler doğru değildir .Sorgun Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hem Sorgun’da hem de Yozgat’da bizzat açıkladığı ve takip ettiği büyük bir projedir. Yozgat’ımız; Et ve Süt Kurumu, Boğazlıyan Devecipınar Damızlık Düve Üretim Çiftliği, Ziraat Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Hayvan Hastanesi ve Sorgun’umuza yapılacak .

Sorgun Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile havancılıkta,hayvan besisi ve üretiminde, et ve süt üretimi ve ürünlerinde önemli bir merkez haline gelecektir. Sorgun Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi Yozgat’ımıza ve Sorgun’umuza hayırlı olsun. Dedi.

Exit mobile version