Yozgat Ses Haber

Bölgenin En Büyük Millet Bahçesi Olacak

Çekerek’te yapılması planlanan ve bölgenin en büyüğü olma özelliğini taşıyan millet bahçesi ihalesi yapıldı. Bir yılda Yapılması planlana millet bahçesi ihalesine 22 firma katıldı.

Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Bölgenin En Büyük Millet Bahçesi Olacak.

Çakır”Bugün İhalesi yapılan Millet Bahçemize 22 Firma katılmış olup 176.726,60 m² Peyzaj Alanı, 3.970,74 m² Sosyal Donatı alanlarıyla Bölgenin En Büyüğü konumundadır.İçerisinde Bilim Merkezi, Millet Kıraathanesi, Seyir Terasları, Yüzer İskeleler, Tekne Turları, Mesire Alanları, Yürüyüş Yolları, Çocuk Oyun Parkları, Yöresel Ürünler Pazarı, Kır Bahçeleri bulunmaktadır.Projemiz tamamlandığında Çekerek’i Turizmin Merkezi haline getirecek özelliklere sahip kapsamlı bir Millet Bahçesi olacak inşaallah,Çekerek Millet Bahçesi projesi Hemşehrimiz, Gururumuz, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay beyefendinin destekleriyle gerçeğe dönüşüyor.


Gerek Yozgat için gerekse Çekerek için her zaman bizim yanımızda olan ve bizzat projeleri yakından takip ederek gerçekleşmesini sağlayan Cumhurbaşkanı Yardımcımıza çok teşekkür ediyorum.
Birlikte sabredeceğiz ve birlikte büyüyeceğiz”dedi.

Exit mobile version