Yozgat Ses Haber

Bu Vali Başka Vali

Göreve geldiği günden beri sahada çalışmalarını sürdüren Yozgat Valisi Ziya Polat,mesai mefhumu tanımıyor. Hafta sonu olmasına rağmen Şehit ailelerini ve Dünya Şampiyonu Yozgatlı Güreşçimiz Rıza Kayaalp’in ailesini ziyaret etti.

Rıza İle Her Zaman Gurur Duyuyoruz

Vali Polat ilk olarak Avrupa ve Dünya Güreş Şampiyonu, Milli Güreşçimiz, hemşehrimiz Rıza Kayaalp’in Ailesini ziyaret etti. Böyle bir evlat yetiştirdikleri İçin Sevgi ve Kelami Kayaalp’e teşekkür eden Vali Ziya Polat, Rıza İle her zaman gurur duyduklarını belirterek, başarılarının devamını diledi.

Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Yozgat Valisi Ziya Polat 2012 Yılında Kayseri Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen bombalı saldırıda Şehit düşen Teknisyen İsmail Sakın’ın Kavurgalı Köyünde oturan ailesini ziyaret ederek,Allah’tan Rahmet, Ailesine başsağlığı ve sabır Diledi.

Vali Polat Daha sonra 1992 Yılında, Tunceli’nin Pülümür İlçesinde bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışma sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Akif Karabulut’un Fakıbeyli Köyünde oturan ailesini ziyaret etti. Vali Polat, Şehidimize Allah’tan Rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diledi.

Exit mobile version