Yozgat Ses Haber

Çin aşısında gönüllü olan Prof. Dr. Taner Demirer’in antikor sonucu çıktı!

 Çin aşısında gönüllü olan Prof. Dr. Taner Demirer’in antikor sonucu çıktı! Bakan Koca, Çin’den gelen aşının iki haftalık test sürecinden geçtikten sonra onay alması halinde aşılamanın hemen başlayacağını belirtmişti.

İnaktif aşının Faz-3 çalışmaları için gönüllü olan Prof. Dr. Taner Demirer ,”Çin aşısı için yapılan Faz-3 çalışmada gönüllü oldum. 2 hafta ara ile 2 doz aşı yapıldı. İlk aşıdan sonra birkaç gün halsizlik, üşüme ve düşük dereceli ateş oldu. 21. günde antikor düzeyine baktırdım ve yüksek bir IgG seviyesi ile tam bağışıklık oluştuğunu gördüm ”Dedi.

Prof. Dr. Taner Demirer sosyal medya hesabından aşı sonuçlarını açıkladı. Demirer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi”Çin aşısı için yapılan Faz-3 çalışmada gönüllü oldum. 2 hafta ara ile 2 doz aşı yapıldı. İlk aşıdan sonra birkaç gün halsizlik, üşüme ve düşük dereceli ateş oldu.

21. günde antikor düzeyine baktırdım ve yüksek bir IgG seviyesi ile tam bağışıklık oluştuğunu gördüm. Benimle aşı yaptıran diğer doktor arkadaşlarda da bağışıklık oluştu. Görülüyor ki bu Çin aşısı-Sinovac kovid19 a karşı koruyucu. Değerli arkadaşlarım lütfen sizde aşınızı yaptırın.”Dedi.

Exit mobile version