Yozgat Ses Haber

Iragatoğlu, Kılıçtaroğlu’na Kandil Gönderdi

Yozgat MHP İl Teşkilatı Elektrik Faturasını Ödemeyeceğim Diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’na Kandil Gönderdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu Geçtiğimiz Günlerde Elektriğe Gelen Zamma Tepki Göstererek Elektrik Faturasını zamlar Geri Alınana Kadar Ödemeyeceğini Söylemişti. Bunun Üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘elektrik faturası’ açıklamasına tepki gösterdi. Bahçeli, “Yine kameranın karşısına geçip ‘elektrik faturasını ödemeyeceğini’ ifade ve iddia etmiş. İlk olarak bu bir tercihtir, ikinci olarak ve daha vahimi sivil itaatsizlik maskesi altına iliştirilmiş bir isyan denemesidir. Bu tehditkâr meydan okumaya göz yumulamaz. Faturayı ödemezse elektriği kesilmelidir. Günü geldiğinde kuzu kuzu ödeyeceğini, tam tersi bir gelişme olursa milletin bunu ödettireceğini biliyor ve inanıyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Teşkilatlara talimat vererek Kılıçtaroğluna tepki olarak kandil gönderilmesini istedi.

MHP YOZGAT iL TEŞKİLATI KILIÇTAROĞLU’NA KANDİL GÖNDERDİ

Yozgat MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada Chp Genel Başkanı Kılıçtaroğlu’na Aydınlanması için teşkilat olarak kandil gönderdiklerini söyledi.

Irgatoğlu ”Sayın Genel Başkanımızın Talimatları Doğrultusunda Kandilin Köhne Işığına Sığınıp Karanlıkta Kalan Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Aydınlanması Dileğiyle Yozgat’tan Kandil Gönderdik.
Etraflarıyla Birlikte Gönüllerininde Aydınlanmasını Umuyorum” Dedi.

Exit mobile version