Yozgat Ses Haber

İşletme Kredisinin Şartları Belli Oldu

Bozok Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooparatifi Başkanı Şenol Ayaroğlu Korona virüs salgının olumsuz etkilerini önlemek amacıyla Halkbankası tarafından esnafa 25 bin TL işletme kredisi verileciği müjdesini verdi. Ayaroğlu işletme kredisi şartları hakkında bir açıklama yaptı.

Ayaroğlu ”Esnaf Kredi Kefalet kooperatiflerinden kredi kullanan ortaklarımızda bu krediden yararlanabilecektir.Kredi için başvuruda Sosyal Güvenlik Kurumu ve Maliyeden borcu yoktur yazısı belgesi istenmeyecektir .Daha önce Esnaf Kredi Kefalet kooperatiflerinden kredi kullanan ortaklarımız yine kredi kefalet kooperatiflerine müracaat ederek bu krediyi kullanabilecekler. İlk kez krediden faydalanacak esnaf ve sanatkarımız doğrudan Halkbankası şubelerine müracaat edeceklerdir ”dedi.

Krediden Yararlanmak İsteyen Esnaftan İstenen Belgeler
Nüfus cüzdanı fotokopisi, Esnaf Sicil Tasdiknamesi, Odakayit belgesi, Vergi levhası, imza beyannamesi, 2018 2019 yılları mali evraklar (işletme hesap özeti veya beyanname, tahakkuk fişi, detay mizan), varsa araç ruhsat fotokopisi, varsa tapu fotokopisi,

Exit mobile version