Yozgat Ses Haber

KILIÇ ”Fitne çıkarmaya çalışanlar namerttir”

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, sosyal medyada sahte hesaplardan yapılan paylaşımlara sert tepki gösterdi. Kılıç paylaşımlarla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Kılıç” Çok kıymetli Ak Partili kardeşlerim; bugünlerde her ne kadar gündemimiz olmasa da kime ait olduğu belli olmayan facebook hesaplarından teşkilatımızda sanki bir ayrışma ötekileşme varmış gibi yayınlar yapılmaktadır.

Bu yayınlarda özellikle geçmişte görev yapmış ana kademe ve diğer birimlerimizin başkanların paylaşımları yapılarak sözün ona kendilerince hakları teslim edilmektedir. Bu paylaşımların esası partimiz içerisinde fitne çıkarmaktan başka bir şey değildir. kuruluşumuzdan bugüne kadar kurumsal olarak vurguladığımız husus partimizde eski yeni ayrımı olmadığı üzerinedir.

Partimizde bir nefer edasıyla görev yapan başkan ve yönetimlerinin hepsi dün olduğu gibi bugünde başımızın tacıdır ve bu her zaman böyle olacaktır. Teşkilatçılığımız gereği önceki dönemlerde görev yapan başkan ve yönetimleri ile görev almadan bize oy vererek gönül bağını devam ettiren tüm kardeşlerimizi bila istisna kucaklamaya devam edeceğiz. Bu kutsal davada önceki dönemlerde görev yapanlarla muvazzaf görevde bulunanlar arasında fitne çıkarmaya çalışanlar namerttir,kamuoyuna saygılarımla arz ederim ” dedi

Exit mobile version