Yozgat Ses Haber

KÖSE, ZÖHRE TEYZEYE SAHİP ÇIKTI

Yozgat Aşağınohutlu mahallesinde harabe, dökük, eşyaları olmayan bir evde torunlarıyla yaşam mücadelesi veren,Zöhre Teyzeye Yozgat Belediyesi ve Yozgat Valiliği sahip çıktı.


Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse torunlarıyla birlikte yaşayan ve durumu içler acısı olan Zöhre teyzeyi ziyaret etti. Yaşlı kadın ve torunlarının kaldığı kötü yaşam koşullarını yerinde gören Köse Yozgat Valisi Kadir Çakırla görüşerek, Zöhre Teyzeyi Toki konutlarında bir daireye taşıma kararı aldılar, Zöhre teyzenin ev eşyaları ve diğer ihtiyaçlarıysa belediye tarafından karşılanacak.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Köse ” Yozgat kamuoyunun yüreklerini sızlatan, üç torunu ile bakımsız bu evde yaşayan Zöhre Teyzemizi ziyaret ettik. Allah’ın izni ile teyzemize kol kanat gelereğiz. Valimiz Sayın Kadir Çakır ile görüşerek teyzemizi TOKİ konutlarına taşımaya karar verdik. Sayın Valimiz ailemizin durumunu yakından takip ediyor. Teyzemizin evinin tüm eşyalarını karşılayacak ve günlük yemek ihtiyaçlarını gidereceğiz. Bundan sonra Zöhre Teyzemiz ve torunları bize emanet.

Exit mobile version