Yozgat Ses Haber

Rektör Yaşar :Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesini daha işler hale getireceğiz

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Hastanenin fiziki ve genel durumu, birimleri, klinikler ve yapılan çalışmalar hakkında hastane yönetimi hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. Evren Yaşar, hastanede tedavi görenleri de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hasta kayıt gişesinden, acil servis müdahale ve muayene alanlarına kadar bütün birimleri tek tek denetleyen Prof. Dr. Evren Yaşar, şehre ve halka açılan en büyük penceresinin Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi olduğunu söyledi. Son model teknolojik tıbbi cihazlarla donatılan hastanede modern tıbbın bütün imkânlarını kullanılarak bölge halkına nitelikli ve kaliteli sağlık hizmeti sunulduğunu vurgulayan Re Prof. Dr. Evren Yaşar konuşmasının devamında, “Tıp Fakültemiz Araştırma ve Uygulama Hastanemizin önceliklilerini, ve sorunlarını yerinde görmek ve tespit etmek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdim. Vatandaşlarımızın sağlık alanında beklentilerini karşılayacak ve en üst düzeyde sağlık hizmeti verecek bir hastane oluşturmak birinci önceliğimiz olacaktır.

Bu yönde çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Eksikliklerimizi bir an önce gidererek Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesini daha işler hale getireceğiz” dedi

Exit mobile version