Yozgat Ses Haber

Yoldaş”Ahlaklıyım, Edepliyim, Öğrenmeye Talibim”

Sarıkaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt YOLDAŞ okul ziyaretleri kapsamında, Milli Eğitim Şube Müdürleri Haluk TİMUR, Agâh AYHAN ile birlikte Şehit Mustafa Kemal Devrilmez Anadolu Lisesine ziyarette bulundu.

Değerler Eğitimi ve Akademik Başarı Bakımından Örnek Olmalıyız

Sınıflarda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen YOLDAŞ, kısa zamanda liselerimizde değerler eğitimi ve akademik başarı bakımından örnek olmalıyız. Bu anlamda değerler eğitimi ile ilgili, “Ahlaklıyım, edepliyim, öğrenmeye talibim” sloganıyla öğrencilerimiz okula her girdiğinde şartlandığı düşünceyle sloganımızı içselleştirirsek eğitim hayatınızın’da değiştiğine inanmış olacaksınız. Geçen sene LGS de ilçemizde güzel bir başarı sağladık ve 47 öğrencimiz fen lisesine gitti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eksikliklerin giderilmesi noktasın da gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Nitelikli okullar için çalışmalarımız sonuç verdiği zaman inşallah öğrencilerimizin başarısı da daha üst seviyeye çıkmış olacak. Siz değerli öğrencilerimiz’den isteğimiz öncelikle okumanız lazım okursanız ancak kendinizi geliştirirsiniz yarın sosyal hayatın içerisine girdiğiniz kendinizi yetiştiremezseniz ezilirsiniz. Demek ki okudukça daha güçlü oluruz ifadelerine yer verdi.

Sınıf ziyaretinin ardından okul idaresi ve öğretmenleriyle öğretmenler odasında bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt YOLDAŞ Şehit Mustafa Kemal Devrilmez Anadolu Lisesinin yürüttüğü çalışmalarından dolayı okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür etmesi ile ziyaretini sona erdirdi.

Exit mobile version