Yozgat Ses Haber

Yozgat’ta 100. Yıl Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bu yıl salgın nedeniyle yapılamayınca akşam saatlerinde Yozgat tarihi görüntülere tanıklık etti. Saat 21:00’da Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Yozgat’da vatandaşlar evlerinin balkonlarına ve pencerelerine çıkarak hep bir ağızdan istiklal Marşını’nı söyledi.

100 . Yıl Kutlamaları Yozgat Belediyesi Önünde Başladı

Yozgat Belediyesinin organize ettiği kutlamalar saat 21 de belediye hizmet binası önünde istiklal marşının okunmasıyla başladı.Başkan Köse daha sonra evlerinin balkonlarındaki vatandaşları selamladı.

Coşkulu kutlama anlarını sosyal medya hesabından canlı yayınlayan Köse program sonrası bir açıklama yaptı. Başkan Köse Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Köse ”Değerli hemşehrilerim Evinizde kaldığınız ve 23 Nisan coşkusunu balkonlardan bizimle yaşadığınız için teşekkür ediyorum. En zor zamanlarımızda bizi biz yapan değerlerle ayakta durmayı başarıyoruz. Şanlı bayrağımızla birlikte okuduğumuz İstiklal Marşımınız tüm Yozgat’ı inletti. Yeniden moral bulduk, tazeledik. İnanıyoruz, Yüce Rabbimizin izni ile koronavirüs salgınından ülke olarak kurtulacağız” dedi

Exit mobile version