Yozgat Ses Haber

YUSUF BAŞER’İN YOZGAT SEVDASI

Akparti Yozgat Milletvekli Yusuf Başer hafta içi Ankara’da Yozgat’ın sorunlarını çözmek için tüm mesaisini harcarken neredeyse her hafta sonu Yozgat’a gelip vatandaşlarla buluşmayı ihmal etmiyor.

BAŞER BU HAFTAKİ YOZGAT MESAİSİ’NE SABAH EZANIN’DA BAŞLADI

Yusuf Başer ,Merkez ilce Başkanı Kürşat Kılıç , il başkan Yardımcısı Ubeydullah Şahan Gençlik spor il Müdürü Rasim Parlak, Genclik merkezi müdürü Ali Sapmaz ile birkte Yozgat’ta üniversite eğitimini sürdüren öğrencilerle Büyük Camii’de sabah namazında buluştu.Daha sonra gençlerle birlikte yürüyüş ve kahvaltı programı katıldıldı. Proğramda gençlerin sorunları ve Yozgat hakkında hayalleri ve düşüncelerini dinleyen Başer ‘‘İdealizmi, heyecanı ve gayretleriyle ülkemizin aydınlık geleceğini şekillendirecek gençlerimize Rabb’imden başarılar diliyorum. dedi

MUHTARLAR’ LA BİR ARAYA GELDİ.

Muhtarlar günü münasebetiyle mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen Başer Muhtarlar gününü kutladı. Muhtarlarlar’la bir süre sohbet eden Başer yaptığı kısa acıklamada” Muhtarlarımızın bu özel gününde Yozgat’ta köy ve mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik. Değerli muhtarlarımızın “Muhtarlar Günü”nü kutluyorum. Muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Rabb’im sağlık ve sıhhat içinde hayırlı ömürler versin” dedi.

KARALAR KÖYÜN’DE DÜĞÜNE KATILDI

Başer,İl genel Meclis Başkanı İskender Nazlı, Merkez ilce Başkanı Kürşat Kılıç‘ la birlikte Karalar Köyü eski Muhtarı Coşkun Kaya‘nın kızının düğününe katıldı.

haber : ilhami Gönülalan

Exit mobile version