Dolar 32,4221
Euro 34,7550
Altın 2.431,54
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat 20°C
Az Bulutlu
Yozgat
20°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 12°C
Cum 13°C

ÇELEBİ DURSUN’DAN CUMHURİYET BAYARAMI MESAJI

ÇELEBİ DURSUN’DAN CUMHURİYET BAYARAMI MESAJI
28.10.2019
1.114

Akparti Yozgat il başkanı Çelebi dursun’dan 29 Ekim Cumhuriyet bayramı mesajı

Cumhuriyetin; Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla büyük fedakarlıkla inşa edildiğini vurgulayan AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Dursun; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; “ Kendi istiklaline ve istikbaline, Cumhuriyet’in değerlerine her daim sahip çıkan milletimiz sayesinde, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar olacağını belirterek, Cumhuriyetin ilanının 96’ıncı sene-i devriyesini kutladı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin, 96 yıldır karşısına çıkan zorlukların üstesinden gelerek yoluna devam ettiğini ve bilhassa son dönemdeki atılımlar sayesinde, bugün dünyanın yükselen güçleri arasında yer almayı başarmış bir devlet olduğunu belirten Başkan Dursun mesajına şu ifadelele devam etti,

“600 yıllık bir cihan devletinin mirası üzerinde yükselen genç Cumhuriyetimizi, ‘muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma’ mücadelesi, aynı azim ve şevk ile bugün de devam etmektedir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesi ve ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma gayretiyle; Harici ve dahili düşmanlarımızla mücadele ede ede Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına, 2023 mefkuresine büyük bir azim ve kararlılıkla ilerliyoruz. Dost ve kardeşlerimizin desteği, gönlünü ve gözünü ülkemize kilitlemiş mazlumların duası, aziz milletimizin birlik ve beraberliğiyle inşallah hedeflerimize ulaşacağız. Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, köklü bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçısı olan milletimiz, birbirine sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarını beraberce inşa edecektir.

Bu düşüncelerle; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı bir kez daha tebrik ediyor, aziz vatanımızın müdafaası için toprağa düşen kahraman şehitlerimize Yüce Mevla’dan rahmet ve mağfiret diliyorum. Başta Cumhuriyetimizin banisi, Kurtuluş Savaşımızın muzaffer komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm gazilerimizi de rahmetle, tazimle yad ediyorum. Ecdadımızın emanetine sahip çıkan kahraman milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.