Dolar 32,4369
Euro 34,7936
Altın 2.432,55
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yozgat 20°C
Hafif Yağmurlu
Yozgat
20°C
Hafif Yağmurlu
Pts 21°C
Sal 19°C
Çar 16°C
Per 13°C

Panik Yok ! Tedbir Var!

Panik Yok ! Tedbir Var!
26.03.2020
1.515

Yozgat Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiyede de görülen Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek için çalışmalarını arttırdı. Belediye ekipleri, il genelinde koronavirüse karşı adeta topyekün savaş  açtı.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Kösenin talimatları çerçevesinde koronavirüsün yayılmasına engel olmak, hastalıktan korunmak ve etkilerini en aza indirmek amacıyla tedbirler arttırıldı. Yozgatta bulunan meydanlar, cadde ve sokaklar ile vatandaşların yoğun olarak kulandığı kamu kurum ve kuruluşlara ait binalar ve ibadethaneler gibi alanlar, Belediye ekipleri tarafından her gün yıkanıp dezenfekte edilirken, Zabıta Müdürlüğü ekipleri de 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaclarını karşılamak için gece gündüz özverili bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Koronavirüsle mücadele kapsamında Başkan Kösenin talimatı ile Cumhuriyet meydanına özel araç tezenfektan noktası kuruldu.

PANİK YOK ! TEDBİR VAR!

Başkan köse sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. ”Kıymetli hemşehrilerim; Günlerdir salgın tehlikesine karşı sizlerin sağlığı için neler yapabiliriz diye yoğun bir şekilde çalışıyoruz.
Şimdi de aldığımız önlemlere ek olarak “Özel Araç Dezenfekte Noktası’nı” Cumhuriyet Meydanı’nda oluşturduk. Salgın süresince özel araçlarınızın dezenfektesi ve ilaçlaması da ÜCRETSİZ olarak bize ait olacak. En başından bugüne söylediğimiz gibi PANİK YOK! TEDBİR VAR! Yozgat Belediyesi sizlerin sağlığı için 24 saat çalışmaya devam edecek.  Kıymetli hemşehrilerim; Günlerdir salgın tehlikesine karşı sizlerin sağlığı için neler yapabiliriz diye yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.